Word of Mouth Marketing

Tuesday, July 24, 2007

Siz Ürününüzü Kendiniz Pazarlayamazsınız ! Müşterileriniz Yapabilir Ancak bunu



Ogivly de kitlesel reklam etkinliklerine destek olmak üzere müşteri gruplarını da devreye alması gerektiğini gördü .Yıllarca iyi paralar kazanılan bir iş alanı olan reklamlar , bundan sonra tek başına yeterli olmayacak , wommla da desteklenmesi gerekecek .

Ogivly'nin mesajı net :Tüketicilerin bütün pazarlama konuşmalarını yaptığı bir çağda size düşen görev ne olmalı ? Cevap : Tabii ki müşterileri dinlemek . Ayrıca müşterilerinize daha yakın olursanız , mesajınızı onlara daha kolay iletebilirsiniz , bağırmak zorunda da kalmazsınız ( Banner , mail , kitlesel sms , tv , radyo gazete , outdoor ,indirim ,kampanya,taksit gibi .. )

Nedenwom: ''Pazarlamanın geleceği pr'da , etkinliklerde , etkileşimli projelerde, 1 to 1 marketingte ''

Harikasın Ogivly . Bende zaten Womm'un bir numaralı kullanıcılarının reklamcı arkadaşlar olmasını istiyorum . Çünkü zaten bu işi onlar çok iyi biliyorlar. Yapmaları gereken tek şey , müşterileri de bu sürecin içine daha fazla dahil etmek. Firma olarak işimiz , pazarlama etkinliklerini tasarlamak , düzenlemek ve insanlar için mesajların yayılımını kolaylaştırmak olmalı. Artık müşterileri dinlemeye başlamalıyız , lütfen susalım arkadaşlar , susalım...

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


 

View My Stats