Word of Mouth Marketing

Monday, May 28, 2007

Nedenwom Özel

Bu yazı oyun tutkunları yazımın devamı niteliğindedir .Ama womm konsepinin anlaşılması bakımından önemli olduğu için ayrı bir başlık altında paylaşmak istedim.

Womm de herkes mesajınızın yayılmasında bir tür kanaldır . Arkadaşlar bugün kapitalizmin geldiği son noktada womm vardır . Artık her insan kapitalizmin havuzuna kaynak aktaran bir tür kanal vazifesi görmeye başlayacak . Rekabet ve globalleşme bu türde bir sonuç doğurdu : Öyle ki , şirket içindeki satınalma bölümü tedarikçilerin , operasyon müdürleri çalışanların , pazarlama bölümleri de müşterilerin kaynaklarını şirkete aktarmaya yarayan araçlar haline gelmiştir .Tabii kanak aktarımının amacı kardır. Bugün satış-pazarlama departmanları için işe alınan pek çok kişi , hedeflenen pazardaki çevreleri , iyi ilişkileri ve sahip oldukları bağlantılar nedeniyle tercih edilmektedir. Şirketin karlılığı bir gölse , herkes bu göle su taşıyan bir deredir. Bu kadar basit ve net .Sizde ya başkasının gölüne su taşıyan bir dere olacaksınız yada risk alarak girişimci olacak, başkalarının sizin gölünüze su taşımasını sağlayacaksınız. Womm ise pazarlamacılar ve pazarlama kanallarının eski etkisini ve gücünü yitirmeye başlaması ile müşterilere fiziksel olarak daha rahat ulaşabilmeyi sağlar . Womm müşterilerin kaynaklarını , daha kolay , daha etkili şekilde , şirketlere aktarmak için bulunan en yeni araçtır . Araştırın görün ..

Ben endüstri mühendisiyim, işim kabaca şirketlerin verimlilik ve etkinliğini arttırmak .Bu konuda bana güvenebilirsiniz. Bölümümüzün ilk defa hayat bulduğu ülke Amerika'dır. Womm da Amerika çıkışlı bir araçtır. Benim çalışmalarımda odaklandığım alan ise etkin pazarlama araç ve yöntemleri bulmak , mevcut olanları da geliştirmektir. Etkin bir pazarlama yapabilmeniz için , size tavsiye edebileceğim metodlardan en güçlüsü womm'dur . Yakın gelecekte kişiselliştirme , müşteri merkezli yapılanma ve deneyimsel pazarlamayı anlatmaya başlayacağım. Kimsenin gücü bilgiyi ülkemizden ve sizlerden uzak tutmaya , bilinçlenmenize ve pazarlamada doğru yöntemleri öğrenmenize engel olmaya . Şimdilik bulduğum araçlar bunlar . Başka bir araç olduğunu öğrenirsem sizlere bilgisini geçerim . Ben kendimin ,sizlerin , ülkemizin güçlü , özgür , bağımsız ve başarılı olmasını amaçlıyor , Türkiye'yi dünyaya pazarlama uzmanı ihraç eden bir ülke haline getirmek istiyorum, tıpkı İngiltere ve Usa gibi ...

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


 

View My Stats