Word of Mouth Marketing

Friday, November 30, 2007

Network Hardwork

''Bir çok şirket için yeni müşteriler bulmak en önemli büyüme stratejisidir. Bu iş için sadece pazarlama kanallarının kullanılması yeterli değil, satıcılar da yeni müşteriler bulmakla yükümlüler. Ağızdan ağıza pazarlama en kolay ve en yüksek satış şansına sahip müşterileri bulmanızı sağlar. Firmanızın en çok görünen temsil yüzü olarak sizler, yarattığınız olumlu referanslar, sizi tavsiye eden müşteriler ve arkadaşlarla bunu en kolay sağlayabilecek güçsünüz.

Peki neden bir network oluşturmanız gerekli? İşte bazı nedenler: Önemli karar vericilerin tanınması, daha fazla görüşme, daha fazla kontakt, daha fazla satış, ilişki geliştirmek, kariyerini yükseltmek, ün kazanmak. Nasıl yeterince önemli mi?

İyi bir netwok oluşturmak için en önemli kural: Müşterilerinin ya da potansiyel müşterilerinin gittikleri veya gitmekten hoşlanabilecekleri yerlere git.

Network oluşturmak, zorlu ve yüklü iştir. Disiplin, hırs, plan ve araştırma gerektirir. Hiç tanımadığın bir kişiyi seninle çalışmaya ikna etmek için aramakla, tanıdığın kişiyi aramak arasındaki fark, network oluşturmanın önemidir.''

FED Training ten Serkan Top a değerleri görüşleri için teşekkür ederim .
Link

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


 

View My Stats